На Харківському напрямку зараз тривають дві атаки окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбулося вже дві атаки — Генштаб ЗСУ

18

Від початку цієї доби вже відбулося 36 бойових зіткнень. Загарбники здійснили один ракетний та десять авіаційних ударів із застосуванням 22 КАБів, завдали 44 удари дронами-камікадзе і майже 600 разів обстріляли позиції наших військ та населені пункти. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зараз тривають дві атаки окупантів в районі Вовчанська. Ситуація під контролем. Минулої доби на напрямку загарбники втратили 146 осіб живої сили вбитими та пораненими. Знищено три ББМ, артсистему, п’ять автомобілів та три одиниці спецтехніки. Також пошкоджено ще сім одиниць озброєння і військової техніки. Уражено 37 бліндажів ворога та три його склади з боєприпасами.

На Куп’янському напрямку від початку доби відбулося вже дві атаки ворога в районах Берестового та Стельмахівки. Ситуація контрольована.

Запись На Харківському напрямку зараз тривають дві атаки окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбулося вже дві атаки — Генштаб ЗСУ впервые появилась Мой Харьков.

Предыдущая статьяНаши дома: из российского плена вернули 90 бойцов, среди них — пограничники Харьковского отряда, — ФОТО, ВИДЕО
Следующая статьяАрест имущества, лишение зарплаты и уголовный розыск: что грозит уклонистам с 16 июля